Actua

Gràcies al suport de milers de persones hem evitat la construcció de 15.000 nous habitatges a la Costa Brava i hem provocat l’aturada de dues carreteres de gran capacitat (C-32 i C-31). 

Amb tu, impedirem els 30.000 habitatges més que calculem que encara es poden fer, i obres faraòniques com les ampliacions de la marina del Port d’Aro i del Port de Palamós.

Ajuda’ns a defensar la Costa Brava!​

Fes un donatiu

Una aportació directa a les campanyes de defensa de la Costa Brava.

Altres formes de realitzar el teu donatiu

Transferència bancària

ES66 0081 0427 6000 0124 6332

Fes-te protector/a

Busquem protectors/es que ens ajudin a tenir la capacitat econòmica estable per preservar la Costa Brava a llarg termini, portant als Tribunals els projectes que no s’ajustin als principis de protecció de la natura i la biodiversitat, i creant campanyes per sensibilitzar la població i denunciar els casos.

Fes un voluntariat

Tu també pots unir-te a la nostra comunitat de voluntaris i voluntàries de SOS Costa Brava! Pots col·laborar amb el seguiment de casos, la realització d’accions de denúncia pública o la creació de materials de difusió.

Regala SOS Costa Brava

Treballem per defensar la Costa Brava de l’especulació urbanística. Ajuda’ns a seguir defensant el nostre litoral comprant els productes de SOS Costa Brava.