Super-Fener / Roses 2

Terreny a primera línia de mar de 41.000 m2, situat entre la carretera cap el Port de la Selva i el Camí de Ronda i classificat com a sòl urbà no consolidat. Està dividit 36 parcel·les edificables (8 de les quals ja construïdes) per a un total de 42 immobles, ja que en una d’elles s’hi poden ubicar 7 habitatges plurifamiliars.

El Pla Director de la Costa Brava reconeix l’impacte paisatgístic sobre la façana litoral. Per això, redueix significativament l’àmbit a construir, de tal manera que potser ja no és rendible el desenvolupament de la urbanització.

Per continuar amb la promoció, el consistori de Llançà haurà de revisar i adaptar el seu pla urbanístic a les limitacions que estableix el Pla Director.

Zona amenaçada Super-Fener Roses 2 - 2

Entitat impulsora

IAEDEN-Salvem l'Empordà

Localització

Llançà

Risc i impactes

La construcció d’aquest sector suposaria la consolidació d’un continu urbà entre Llançà i Port de la Selva. A més a més, també és un sector amb un fort risc d’inundació al situar-se a primera línia de mar i entre dues rieres.

Com defensem aquest espai?

La IAEDEN-Salvem l’Empordà estarem vigilants a com des de l’ajuntament de Llançà faran aquesta adaptació i actuarem en cas de no complir amb la legislació vigent i les prescripcions que ha fet el PDU de la Costa Brava.

Pressupost

Realitzar un document dirigit a l’ajuntament de Llançà i a la Comissió Territorial d’Urbanisme a Girona per impugnar la tramitació del sector per irregularitats. Necessitant així 3.388 €

Zona amenaçada Super-Fener Roses 2 - 3
Zona amenaçada Super-Fener Roses 2 - 4