Què fem

Des de l’agost de 2018, defensem la Costa Brava de l’especulació urbanística i de noves grans infraestructures, perquè la capacitat del litoral per assumir nous impactes està esgotada i perquè els darrers retalls verges i autèntics que ens queden mereixen ser preservats.

Zones amenaçades

Zona amenaçada Muntanya de Sant Sebastià

Muntanya de Sant Sebastià

El POUM de Palafrugell classifica com a sòl urbà parcel·les sense serveis urbanístics, cobertes de bosc i amb pendents superiors al 20%. Això és el que en disciplina urbanística es

Llegir més »

POUM Santa Cristina d’Aro

El 2023 s’aprova provisionalment la revisió de POUM de Santa Cristina d’Aro. En compliment d’una sentència judicial de 2013 que declarava nul el planejament, el nou POUM redueix en gairebé

Llegir més »
Bosc C-32

Autopista C-32

La Generalitat i Abertis varen signar un conveni per prolongar l’autopista del Maresme, la C32, fins a la Costa Brava, passant pels municipis de Blanes, Tordera i Lloret de Mar.

Llegir més »
Campanyes SOS Costa Brava

Campanyes

Troba les darreres campanyes de la Federació SOS Costa Brava, així com les nostres accions, peticions i reivindicacions.

Actualitat

Troba les darreres notícies de la Federació SOS Costa Brava, així com les nostres publicacions, informes i investigacions.

Agenda

Properes activitats i accions relacionades amb SOS Costa Brava i la protecció de la Costa Brava.

Contacte

🏠 Carrer del Progrés, 15, 17200 Palafrugell (Girona)

📧 hola@soscostabrava.cat
L’enviament d’un correu electrònic implica l’acceptació de la política de privacitat.

Formulari de contacte