SOS Costa Brava organitza l’acte ‘El mar de la Costa Brava, espai marí a protegir’ amb motiu del Dia Internacional dels Oceans i els Mars

Aquest divendres 7 de juny, amb motiu del Dia Internacional dels Oceans i les Mars, SOS Costa Brava organitza l’acte ’El mar de la Costa Brava, espai marí a protegir’ al Museu de l’Anxova i de la Sal de l’Escala (avinguda Francesc Macià, 1). Serà a partir de les 20 h amb entrada lliure i constarà d’una presentació i col·loqui a càrrec de Josep Maria Gili, professor d’investigació del CSIC a l’Institut de Ciències del Mar i especialista en Ecologia Marina; Ramon Alturo, director del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter; Núria Raventós, doctora en Biologia, investigadora al CEAB-CSIC de Blanes i membre de SOS Costa Brava; i Eduard de Ribot, advocat de SOS Costa Brava.

Com cada any, al voltant de cada 8 de juny, coincidint amb el Dia Internacional dels Oceans i les Mars, SOS Costa Brava commemora la data amb un acte que vol servir per conscienciar sobre la seva importància i promoure accions per a la seva conservació. I és que amb aquesta jornada es vol reclamar el compliment dels objectius internacionals de les Nacions Unides, de la Unió Europea i de l’Estat, pel que fa a la preservació del 30% de les zones marines de la Costa Brava abans del 2030, així com de dotar de protecció estricta el 10% del mar. En aquest sentit, SOS Costa Brava vol aprofitar el Dia Internacional dels Oceans per anunciar que treballa fermament en aquesta demanda, així com per escoltar els criteris de científics especialitzats en aquesta qüestió.

Altres continguts de SOS Costa Brava