Transparència i codi ètic

Som una organització íntegra, fidel a la missió d’aturar la nova onada de construccions a la Costa Brava, als seus objectius i els seus valors. I exigim a les persones que treballen i col·laboren amb nosaltres aquesta mateixa integritat i compromís.

També t’expliquem gràficament on van els teus diners.

Ni un pam més de ciment

On van els teus diners?

Despeses SCB

Al tancar 2019 hem rebut donatius per valor de 56.500,98€. SOS Costa Brava ha tingut unes despeses que sumen 27.804,57€. Al gràfic podeu veure les partides desglossades.

Com que alguns casos estan en una tramitació incipient, tenim una previsió del cost econòmic que encara no s’ha hagut d’abonar. Per això tenim una reserva de diners per a aquests casos.

Tenim una reserva de 28.696,41€

Per poder lluitar contra aquests projectes, símbol de l’imminent desastre urbanístic de la Costa Brava, cal dissenyar campanyes de defensa del territori, difondre la problemàtica, fer el seguiment de la tramitació administrativa i en alguns casos, arribar a la via judicial.

Quants diners preveiem que ens fan falta per al 2020?

Hem estimat un pressupost per al 2020 de 69.000€. Per aquest motiu, encara que disposem d’una reserva de diners, preveiem que per aquest 2020 encara ens faran falta 41.000€.

En què gastarem els teus diners?

– Despeses actes i web.
– Impostos i taxes.
– Al·legacions Pla Director.
– Contenciós Cap Roig.
– Coordinació.
– Casos SOS Costa Brava.

Contacte

🏠 Carrer del Progrés, 15, 17200 Palafrugell (Girona)

📧 info@soscostabrava.cat
L’enviament d’un correu electrònic implica l’acceptació de la política de privacitat.

Formulari de contacte