Transparència i codi ètic

Som una organització íntegra, fidel a la missió d’aturar la nova onada de construccions a la Costa Brava, als seus objectius i els seus valors. I exigim a les persones que treballen i col·laboren amb nosaltres aquesta mateixa integritat i compromís.

També t’expliquem gràficament on van els teus diners i els resultats de la nostra lluita gràcies al teu suport.

Ni un pam més de ciment

On van els teus diners?

Al tancar l’any 2021 hem aconseguit uns ingressos per valor de 34.543,56 €. La major part dels ingressos són possibles gràcies a les entitats federades, les persones protectores i donants de la Federació SOS Costa Brava, i al finançament obtingut pels nostres projectes de sensibilització i comunicació.

D’altra banda, SOS Costa Brava ha tingut unes despeses que sumen 10.404,69 €. Al gràfic de l’esquerra pots veure les partides desglossades.

Com que alguns casos de defensa jurídica estan en una tramitació incipient, tenim una previsió del cost econòmic que encara no s’ha hagut d’abonar. Per això tenim una reserva de diners per a aquests casos de 24.138,87 €.

Per poder lluitar contra aquests projectes, símbol de l’imminent desastre urbanístic de la Costa Brava, cal dissenyar campanyes de defensa del territori, difondre la problemàtica, fer el seguiment de la tramitació administrativa i en alguns casos, arribar a la via judicial.

Quants diners preveiem que ens fan falta per al 2022?

Hem estimat un pressupost per al 2022 de 33.764,21 €. Per aquest motiu, encara que disposem d’una reserva de diners, preveiem que per aquest 2022 encara ens faran falta 9.625,34 €.

En què gastarem els teus diners?

  • Defensa jurídica i pública.
  • Sensibilització i mobilització social.
  • Coordinació i gestió.
  • Impostos i taxes.

Principals fites de l'any 2021

Premi a la Difusió del Decreixement

Balanç de la nostra defensa de la Costa Brava

  • Hem duplicat el nombre de casos de defensa jurídica durant l’any 2021.
  • Aquest any hem aconseguit salvar totalment o parcialment un 45,9% dels espais en perill.
  • Un 66% dels espais en risc es localitzen a la comarca del Baix Empordà.
Acció Bella Fosca SOS Costa Brava

Documentació SOS Costa Brava

La plataforma “SOS Costa Brava” es constitueix com a Federació. La Federació SOS Costa Brava, formada per entitats sense afany de lucre que treballen en l’àmbit del medi ambient i de l’ecologisme al territori de la Costa Brava i la seva àrea d’influència. Descarregar en PDF.

Complim amb la legalitat en tot allò que afecta la nostra tasca, i a més ens sotmetem a un codi ètic que marca la nostra manera d’actuar i garanteix la neutralitat de la federació davant de manipulacions externes o personalistes. Descarregar en PDF.

Contacte

🏠 Carrer del Progrés, 15, 17200 Palafrugell (Girona)

📧 info@soscostabrava.cat
L’enviament d’un correu electrònic implica l’acceptació de la política de privacitat.

Formulari de contacte