SOS Costa Brava fa una crida a assistir al Ple de Palafrugell que aixecarà la moratòria urbanística per construir un hotel a Aigua Xelida

Aquest dimarts 30 de gener l’Ajuntament de Palafrugell celebrarà un Ple on s’aixecarà la moratòria urbanística a fi de permetre la construcció d’un hotel a Aigua Xelida. SOS Costa Brava fa una crida massiva a assistir a la sessió plenària per tal denunciar la situació i aturar el projecte.

El Pla General urbanístic del municipi preveia que el planejament per aquest hotel s’hauria de haver resolt abans de finalitzar el 2021 i, ben encetat el 2024 el govern palafrugellenc no ha resolt la moratòria urbanística (tal com ja va passar amb l’anterior) i ha d’acceptar a tràmit el projecte urbanístic d’un hotel a Aigua Xelida, així com la conseqüent urbanització o reparcel·lació. La federació SOS Costa Brava vol denunciar la gravetat de la situació, alhora que no descarta que els fets puguin arribar a ser prevaricació. És per això que la federació fa la convocatòria: per clamar que s’aturi aquest projecte i que es resolgui la moratòria desclassificant tots els sòls urbanitzables no consolidats al litoral.

Altres continguts de SOS Costa Brava