SOS Costa Brava, Premi a la Difusió del Decreixement

Premi a la Difusió del Decreixement

El guardó de l’Agenda Llatinoamericana premia entitats del territori que han treballat pel medi ambient i han fet activitats i propostes per a la seva defensa i per a la defensa d’un model de vida sostenible que no malbarati recursos naturals.

El proper 21 de gener a les 18h, SOS Costa Brava rebrà el Premi a la Difusió del Decreixement a la Fundació Valvi a Girona. En aquest acte, Sergi Nuss president de SOS Costa Brava, parlarà de les possibilitats de decréixer a la Costa Brava.

El guardó es concedeix per la tasca de la Federació SOS Costa Brava que ha portat a terme nombroses accions en defensa de la Costa Brava davant de la pressió urbanística i d’infraestructures. El premi consisteix en 500 euros en efectiu i, la possibilitat de publicar un article per l’edició de l’agenda llatinoamericana de l’any 2023.

La Comissió Permanent de l’Agenda Llatinoamericana també ha valorat com a factor molt positiu la capacitat de mobilització, de coordinació i acció conjunta de la federació de més de 20 entitats sense ànim de lucre.

Des de SOS Costa Brava volem mostrar un gran agraïment per l’atorgament del Premi a la Difusió del Decreixement a l’Agenda Llatinoamericana.

Altres continguts de SOS Costa Brava