Gran Concert SOS Costa Brava

Gran Concert SOS Costa Brava

Ja es coneixen els artistes que participaran del Gran Concert SOS Costa Brava que vol servir per reivindicar la mobilització ciutadana i, a la vegada, recaptar fons per seguir lluitant per protegir el litoral gironí. Sota l’eslògan “Ajuda’ns a protegir la costa que encara ens queda” s’hi desplega un cartell que compta amb prop d’una trentena d’artistes i personalitats públiques.

El proper dissabte 4 de maig a les 21.00, SOS Costa Brava i Ecologistes en Acció, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, organitzen el ‘Gran Concert SOS Costa Brava’.

L’objectiu de l’acte és recaptar fons per la defensa de les zones amenaçades i promoure un model territorial sostenible de la Costa Brava.

El concert servirà com altaveu de les campanyes de SOS Costa Brava i les problemàtiques mediambientals que generen les construccions urbanístiques en aquests territoris naturals.

L’esdeveniment serà una festa on intervindran membres de la plataforma, acompanyats de músicsactors i actrius de renom vinculats en el territori i que defensen la mateixa causa.

L’acte es dividirà en tres blocs. El primer de tots, donarà resposta a què i qui és SOS Costa Brava. S’iniciarà amb un vídeo de SOS Costa Brava, seguit del seu manifest a càrrec de l’actor Jordi Boixaderas i l’actuació de l’Orquestra de l’Escola Municipal Torroella de Montgrí.

La segona part es centrarà en els casos afectats amb artistes i grups com Miquel AbrasMazoni, la Cobla Jove Bisbal i Cordes Invisibles.

El tercer bloc respondrà la pregunta ‘Quin model de territori volem?’ i actuaran artistes com Judit NeddermannPau Riba i l’Orchestra Fireluche.

SOS Costa Brava és una unió de plataformes i entitats ecologistes del territori de Girona majoritàriament. La unió lluita per donar una solució als problemes especulatius de la Costa Brava a través dels valors naturalssocials i ambientals sostenibles.

Les entrades és poden comprar a través del web i tenen un cost d’entre 15 i 25 euros. Qualsevol persona que no pugui venir i vulgui col·laborar, pot comprar una entrada de fila zero.

Altres continguts de SOS Costa Brava