Una exposició itinerant de SOS Costa Brava que difon les accions i els casos denunciats per la federació comença el seu recorregut

El proper dimarts 15 d’agost s’instal·larà a la platja del Canadell de Palafrugell una exposició itinerant de SOS Costa Brava, que recull alguns dels casos que la federació ha denunciat en els darrers anys, alhora que explica com actua per tal defensar el territori. L’exposició itinerant té l’objectiu de difondre les amenaces a les que està sotmesa la Costa Brava i la feina que es duu a terme des de la federació per combatre-les.

La mostra també es podrà veure a Calonge (26 d’agost), Cadaqués (8 i 9 de setembre) i Sant Feliu de Guíxols (10 i 11 de setembre). L’exposició s’exhibeix per segon any consecutiu coincidint amb la temporada alta, per fer arribar el missatge al major volum de gent possible (tant residents com visitants).

El fet que sigui itinerant i que s’instal·li a diferents municipis de la costa fa que les entitats locals siguin les encarregades d’atendre a les persones. Així, les entitats locals que conformen la federació es poden fer visibles al seu municipi a través de l’exposició i donar a conèixer l’entitat i la federació SOS Costa Brava.

Altres continguts de SOS Costa Brava