SOS Costa Brava inspecciona l’estat del litoral des del mar

SOS Costa Brava s’enrola en el veler Costa Màgica per fer una inspecció de l’estat de la Costa Brava

Un equip de 12 activistes de SOS Costa Brava han efectuat aquest passat dissabte una ruta marítima entre Sant Feliu de Guíxols i Tossa de Mar, dalt del veler La Costa Màgica per inspeccionar diversos punts conflictius i enclavaments d’alt valor natural de la Costa Brava.

L’activitat, de 8 hores de durada, ha format part de la campanya Salvem les Pinedes de la Costa Brava i s’ha fet a iniciativa de Jordi Mas, patró del Costa Màgica i membre Protector de SOS Costa Brava.

La tripulació ha estat integrada per membres de la Junta Executiva i de les comissions Tècnico-Jurídica i de Creatius de SCB.

Durant la sortida s’han inspeccionat 3 punts de l’inventari de pinedes i de zones de la façana litoral amenaçades per l’enlairament de nous edificis. S’ha observat des del mar l’impacte paisatgístic que representen les construccions, una perspectiva que sovint no es té en compte quan es fan i s’aproven plans i projectes urbanístics.

Amb l’avinentesa de la sortida, el Costa Màgica ha hissat una vela amb el lema “Salvem la Costa Brava” per reflectir de manera permanent la preocupació per la desfiguració del litoral.

Altres barques, caiacs i pedals han acompanyat el Costa Màgica en una comitiva fins al port de Sant Feliu de Guíxols.

Altres continguts de SOS Costa Brava