SOS Costa Brava ja és una federació d’entitats

SOS Costa Brava ja és una federació d’entitats

SOS Costa Brava (SCB) és formalment ja una federació d’associacions, de què les altres entitats són, precisament, socis. De tota manera, i per mantenir intacte l’esperit de la plataforma, a la nova SOS Costa Brava mantindrem amb veu i vot col·lectius que no s’han arribat a constituir en associació, però que tenen una identitat i una activitat local clarament definides, com és el cas de SOS Aiguafreda-Salvem la Costa de Begur i Alerta Sant Feliu.

Les 23 entitats conformaran el consell federal, l’òrgan de direcció i presa de decisions que guiarà l’activitat de SCB en endavant. El consell es reunirà mensualment i constarà formalment d’un representant delegat per entitat amb veu i vot, però hi podran participar, amb veu i sense vot, totes les persones i col·lectius simpatitzants de SCB.

En una decisió unànime, l’assemblea de la nova federació va elegir la junta executiva formada per Sergi Nuss en la presidència, Irene Gisbert en la vicepresidència, Marta Ollich en la tresoreria i Marc Blasco en la secretaria.

Les entitats membres de la nova federació són: ADAC; Amics de la Natura de Cadaqués; Amics de les Illes Formigues; Amics de Tossa; Alerta Sant Feliu; Aturem C-32; Centre per a la Sostenibilitat Territorial; DEPANA; Ecologistes en Acció;Forum l’Escala Empúries; Grup de Natura Sterna; IAEDEN-Salvem Empordà; L’Escala Cívica; Naturalistes de Girona; Preservem el Maresme; Salvem el Golfet; Salvem la Pineda d’en Gori; Salvem la Platja de Pals; Salvem Solius; SOS Aiguafreda – Salvem la Costa de Begur; SOS Empordanet; SOS Lloret; SOS Palafrugell.

Altres continguts de SOS Costa Brava